Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

E voie sa vinzi diverse pe Facebook sau pe blog fara a …

Tot vad "magazine"pe facebook, pe blog-uri si nu inteleg.Stiu ca-ti poti face publicitate gratuita sau platita pe Facebook daca ai o firma, ca e voie sa vinzi pe site-urile de anunturi.E voie sa vinzi pe Facebook sau pe blog conform regulamentului si e legal?

Sursa: https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/e-voie-sa-vinzi-diverse-pe-facebook-sau-pe-blog-fara-a-avea-o-firma-daca-regulamentul-facebook-permite-sau-al-unui-blog/

Cum vand legal pe o pagina de facebook haine …

In situatia aceasta nu trebuie sa eliberati clientului decat factura.-activitatea de promovare prin care va atrageti clientii. Aceasta promovare puteti sa o faceti cu ajutorul Facebook-ului (sau alta retea de socializare) sau printr-o pagina proprie de web sau printr-o campanie de e-mail marketing sau prin publicitate platita pe internet.

Sursa: https://megaajutor.bizoo.ro/intrebare-41575-cum-vand-legal-pe-o-pagina-de-facebook-haine/

Afaceri: cumperi din China și vinzi pe Amazon ⋆ zoso blog

Ca nu poti sa iti vinzi pe Amazon din Romania este un mit. Poti sa vinzi. E adevarat ca nu exista Romania in lista de tari cand creezi cont dar se poate trece peste asta. Nu vad de ce Amazon ar inchide conturile celor din Romania. La urma urmei, ei depind in mare parte de ce care fac FBA. Contul e cat se poate de legal.

Sursa: https://www.zoso.ro/afaceri-cumperi-china-vinzi-amazon/

E legal sa vinzi un site?

E legal sa vinzi un site? – Din pura curiozitate, e legal sa vindem un site cum face toata lumea in ziua de azi? Adica eu iti dau domeniu, continutul,… Jump to content. Sign In; … Conectare cont google la huawei p… i7 temperaturi procesor Pe Facebook, ambasada Suediei le …

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/770915-e-legal-sa-vinzi-un-site/

Cum iti faci un magazin pe Facebook. Plus: capturi foto …

Creste-ti comunitatea pe Facebook, deoarece e cea mai buna cale sa iti faci cunoscut business-ul. … Vinzi online Ce platforma de e-commerce alegi. Cum creezi o pagina de produs eficienta. Cum iti optimizezi site-ul de e-commerce . Ce strategie de livrare alegi. Despre curierat.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-howto-21675375-how-cum-iti-faci-magazin-facebook-plus-capturi-foto.htm