Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Easyhost

Easyhost a fost fondată în 2006 ca parte a Hostway Corporation și a devenit în scurt timp liderul pieței locale de hosting și găzduire web. Easyhost activează la nivel internațional, având birouri în România și Marea Britanie și centre de date în 3 țări.

Sursa: https://cristiannicolau.wordpress.com/tag/easyhost/

Easyhost Romania

Soluții de găzduire, planuri de email și instrumente de business insights pentru website-ul tău. Performanta a devenit mai simpla.

Sursa: https://ro.easyhost.com/

EasyHost: Web Hosting Pakistan, .PK Domain Registration …

Easyhost.pk is a fast growing web hosting company in Pakistan, offering services since 2009 with experience of managing 10,000+ websites. Our services include cheap PK Domain registration , reliable website hosting and web development.

Sursa: https://www.easyhost.pk/

WORDPRESS Arhive

Noi vulnerabilități au fost identificate recent in ecosistemul WordPress, generate de erori dintr-o serie de pluginuri ecommerce marca Multidots. 10 pluginuri realizate de acest producător au fost descoperite la finalul iunie 2018 ca având vulnerabilități de securitate, afectând un număr de aproximativ 20,000 de site-uri Woocomerce care le foloseau.

Sursa: https://blog.easyhost.com/blog/tag/wordpress-ro/

Goedkope webhosting voor KMO’s en particulieren

Met één klik WordPress installeren. Een Content Management Systeem zoals WordPress, Joomla, Drupal of Magento is erg handig: je kiest de bouwstenen en widgets van je website, en voortaan kan je zelf heel gemakkelijk de content updaten. Ontwerp zelf je CMS website, of laat die door een gespecialiseerd agentschap op maat uitwerken.

Sursa: https://www.easyhost.be/nl/webhosting