Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tutoriale HTML

Voi expune in acest articol cateva modalitati de animatie a textului cu ajutorul tagului marquee.Tagul marquee este un element HTML care face in mare, ca scrisul sa se miste de la stanga la dreapta si de sus in jos.. Voi exemplifica pe rand aceste animatii in exemplle ce urmeaza.

Sursa: https://tutorialehtml.com/ro/text-in-miscare-tagul-marquee/

Mareste imaginea atunci cand mouse-ul trece peste ea …

Intr-o prezentare anterioara aratam cum putem folosi un cod html ceva mai complicat pentru efectul zoom.Acum vin in sprijinul colaboratoarei mele Iulia si blogului ei Hazlii care doreste sa adauge o imagine pe care o poate mari numai atunci cand trece mause-ul peste ea, vom folosi de data aceasta un cod html foarte simplu si eficient in care dimensiunea imagini se poate modifica dupa nevoie.

Sursa: https://nouwidget.blogspot.com/2010/04/mareste-imaginea-atunci-cand-mause-ul.html

Laborator Efecte Speciale pe Imagini Color < Calculatoare …

Acest laborator prezinta Efecte Speciale pe Imagini Color. Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini.. Profesor: Ionel Giosan Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/laboratoare/calculatoare/efecte-speciale-pe-imagini-color-173061.html

6. Lucrul cu imagini

6. Lucrul cu imagini . Imaginile din paginile web sunt de obicei de doua tipuri: GIF (Graphic Interchange Format) si JPEG (Joint Photographics Experts Group). • Imaginile GIF sunt recomandate pentru linii, texte si desene simple (ele avand maxim 256 de culori) si pentru realizarea de imagini

Sursa: https://www.colegiulgib.rdsweb.ro/resources/mat_didactice/lectii_html_xii/06_lucrul_cu_imagini.html

365+

Editor online de imagini, fotografii sau poze. Redimensioneaza, taie, adauga efecte apoi salveaza sau trimite poza prietenilor tai pentru a te lauda. Transforma poze normale in poze artistice!

Sursa: http://www.editor.365plus.ro/