Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Elemente de conţinut ale paginilor web

1/7/2015 · Elemente de conţinut ale paginilor web 1. Navigarea în cadrul site-urilor este posibilă cu ajutorul link-urilor (legăturilor). Fiecare legătura din cadrul unei pagini web are trei culori: • o culoare pentru legăturile nevizitate (nu a fost efectuat nici un click pe ele) • o culoare pentru legăturile vizitate (s-a efectuat cel putin un click pe ele) • o culoare pentru legăturile …

Sursa: https://www.slideshare.net/cttauto/elemente-de-coninut-ale-paginilor-web

Referat Realizarea Paginilor Web < Calculatoare (#34356)

Acest referat descrie Realizarea Paginilor Web. Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier pdf de 8 pagini.. Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Alexandru Cristea Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/calculatoare/realizarea-paginilor-web-34356.html

Referat: Analiza Site

12/9/2011 · Referat Analiza Site – Hotel Capital Plaza pentru Facultate … multe elemente de design precum logo-ul, bara orizontala de navigare (meniul) etc. sunt comune tuturor paginilor. Web site design DEZAVANTAJE in majoritatea rubricilor existente lipsesc optiunile de captare a atentiei ( bold, italic, underline) menite sa atraga privirea catre …

Sursa: https://graduo.ro/referate/comert/analiza-site-hotel-capital-plaza-443837

Pagina Web

Pagina web – Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Pagina web. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Pagina web. Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Pagina web. Alege cel mai bun referat din aceasta cautare si descarca gratuit.

Sursa: https://www.referatele.org/referate~pagina-web/2.html

HyperText Markup Language

HyperText Markup Language (HTML) este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). Scopul HTML este mai degrabă prezentarea informațiilor – paragrafe, fonturi, tabele ș.a.m.d. – decât descrierea semanticii documentului.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/HyperText_Markup_Language