Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Crearea unui site web – Pasi importanti in web design …

Inainte de constructia unui site web e necesara alocarea unui timp pentru analiza aprofundata, planificarea dar si proiectarea acestuia. Pasii de neevitat in crearea unui site web sunt: definirea proiectului, analiza competitiei si a audientei, planificarea site-ului si a continutului sau, documentare si procesul de web design si ulterior promovarea site-ului.

Sursa: https://www.atelierdeweb.ro/crearea-unui-site-web-pasi-importanti-in-web-design/

Care sunt pașii dezvoltării unui proiect software

Care sunt pașii dezvoltării unui proiect software. Publicitate; … de la site, până la aplicațiile web personalizate în funcție de nevoile businessului. … Etapele prin care trece orice proiect de dezvoltare software. Deși toate proiectele software sunt diferite între …

Sursa: http://shopghid.ro/care-sunt-pasii-dezvoltarii-unui-proiect-software/

Webdesign

Etapele dezvoltarii unui software la comanda. intalnirea prealabila (discutarea in detaliu a cerintelor) propunerea (pe baza cerintelor se face o propunere de costuri-pret, resurse alocate, termene de realizare) detalierea specificatiilor (realizarea specificatiilor functionale) semnarea contractului (sunt cuprinse specificatiile din etapa …

Sursa: https://www.mp-webdesign.ro/software-la-comanda.html

Webdesign

Etapele dezvoltarii unui software la comanda. intalnirea prealabila (discutarea in detaliu a cerintelor) … Web design, site-uri web … Cu ajutorul unui site veti avea un birou online deschis 24/24, firma va fi cunoscuta in tara si peste hotare, veti atrage noi clienti.

Sursa: https://www.mp-webdesign.ro/

Creare Site de Prezentare Bucuresti

Bugetul necesar dezvoltarii unui website este direct influentat de volumul de munca si numarul persoanelor implicare dezvoltarea acestuia. Pentru un site de prezentare de 5 pagini, echipa este formata de obicei din minimum 6 persoane (Project Manager, Copywriter, WebDesigner, Front End Web Developer, Back End Web Developer, Specialist SEO).

Sursa: https://fortin.agency/creare-site-de-prezentare/