Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Blog – Web design Cluj

In 2010, Ethan Marcotte a fost primul care a introdus in industria website-urilor ideea de design responsive. Conform unor studii de specialitate, in medie, un utilizator isi verifica de 200 de ori telefonul mobil pe zi si petrece aproximativ 2 ore si 20 de minute pe zi, pe telefon.

Sursa: https://www.eurobitmedia.com/blog-web-design-cluj/

Eurobit Media

Eurobit Media, Cluj-Napoca. 549 likes. Cel mai dinamic realizator de magazine online si site-uri de prezentare responsive

Sursa: https://www.facebook.com/webdesigncluj2

Hotel Cluj center

Hotel Meteor is located in the civic center of the city of Cluj-Napoca (zero area), on the main arterial road, being easy to reach by those arriving in Cluj from all four points. Being located in the center of Cluj, you have easy access to all institutions and objectives of general interest.

Sursa: https://www.hotelmeteor.ro/index.php/en/hotel-cluj-center

Eurobit Computers SRL Cluj-Napoca • Cluj-Napoca • Cluj …

Hotel Alexis Cluj este situat in centrul orasului Cluj Napoca. Hotel Alexis Cluj va ofera cele mai bune conditii de cazare in Cluj la preturi extrem de rezonabile . Romania Multimedia. … Evaluations of Eurobit Computers SRL Cluj-Napoca: To evaluate this company please Login or Register .

Sursa: https://www.tuugo.ro/Companies/eurobit-computers-srl-cluj-napoca/12000053628

Hotel Victoria Cluj-Napoca

Hotel Victoria Cluj-Napoca Hotel Victoria Cluj clasificat la 3 stele, conform Certificatului de clasificare nr. 1525/1077/28.10.2008, a fost construit in 1986 si renovat integral in perioada 2003-2005.

Sursa: http://www.hotelvictoriacluj.ro/