Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Promovarea vanzarilor

Serviciile si formele de promovare pe IQads si SMARK … produsului, mentinerea marcii in atentia consumatorilor, intarirea legaturii intre marca si consumatori s.a. Exemple – tehnici de promovare a vanzarilor produselor de larg consum: incercare gratuita, reduceri de pret, cupoane sau bonuri de reducere, prime, oferte-pachet, vanzari grupate …

Sursa: https://www.iqads.ro/dictionar/promovarea-vanzarilor

Metode eficiente de promovare a afacerii tale …

Metode eficiente de promovare a afacerii tale 0. By PlanDeAfacere.ro Cum sa initiezi o afacere. Visul de a avea propria afacere este unul care se regaseste in gandurile fiecaruia din noi, insa dupa ce au fost puse bazele ei, cum o promovam?

Sursa: https://www.plandeafacere.ro/cum-sa/cum-sa-initiezi-o-afacere/metode-eficiente-de-promovare-a-afacerii-tale/

Scrisoarea de multumire, o forma subtila de promovare

Scrisoarea de multumire este o forma oficiala prin care iti exprimi gratitudinea fata de angajator in urma unui interviu de angajare. Necesara in timpul cautarii unui job, scrisoarea de multumire este adesea trecuta cu vederea, desi poate fi un punct in plus care sa iti mareasca sansele de a obtine jobul dorit.

Sursa: http://www.myjob.ro/cv-scrisoare-intentie/scrisoarea-de-multumire-o-forma-subtila-de-promovare.html

Campanii SMS

SMS Marketing printre cele mai eficiente modalitati de promovare. 99 % din mesaje sunt citite. 94 % sunt deschise în primele trei minute; … Poţi accesa baza noastră de clienţi pentru a cere o ofertă. Exemple SMS-uri:-caut cazare în Bucovina 15-25 august grup de 10 persoane.

Sursa: http://smslive.ro/servicii-sms-marketing-si-publicitate/campanii-sms/

Mesaje felicitari

Mesaje felicitari. Cauti mesaje pentru felicitari inedite? Daca vrei sa trimiti cuiva o felicitare dar nu gasesti cuvintele potrivite, apeleaza la ajutorul oferit de mesajele pentru felicitari si astfel vei putea face o urare de care sa fii multumit!

Sursa: https://www.divahair.ro/texte-dragoste/mesaje-felicitari