Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creatic – digital agency – Webdesign, online-marketing …

Wat je wel én juist niet moet doen als je online gaat adverteren; Facebook inzetten als online marketing instrument? … Voor de nieuwe gym Body Dedication ontwikkelden we een merkstrategie, namen we de totale rebranding voor onze rekening en stonden we in voor de ontwikkeling van een nieuwe website. …

Sursa: https://www.creatic.com/

Agentie Social Media, Facebook Ads

Nu spunem că brandul tău trebuie să fie peste tot ci în rețelele potrivite, cu identitate vizuală unitară, văzută de cine trebuie. Dezvoltăm strategii diferite pentru Facebook, Instagram, Linkedin sau Youtube, integrând datele din Social Media în obiectivele de marketing.

Sursa: https://craftinteractive.ro/servicii_marketing_online/social-media/

Când e momentul să faci publicitate pe Facebook

Dacă nu ai mai încercat până acum să faci publicitate digitală, probabil că nu știi cu ce să începi sau dacă este alegerea potrivită pentru afacerea ta. Parcurge acest ghid ca să afli mai multe despre cazurile în care publicitatea pe Facebook este o opțiune bună pentru tine.

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/business/help/2006396992971451

Curs Facebook Ads

8/13/2017 · Curs Facebook Ads – Creare Pixel Pixelul Facebook Pixelul Facebook este un instrument de analiză care te ajută să măsori eficiența activităților tale de publicitate. Poți să folosești …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=T6dDPixlFBI

CURSUL DE SOCIAL MEDIA

Primesti informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, performance marketing, strategii smart de optimizare web, precum si despre instrumente de monitorizare a campaniilor on-line. Facebook ramane cea mai populararetea de socializare din lume si, contine cea mai completa suita de instrumente de marketing in Social Media.

Sursa: https://dallesgo.ro/cursuri-social-media/