Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca

Înfiinţată în 1926, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca (UAD) se impune în spațiul naţional şi internațional ca fiind una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior în domeniul artelor vizuale din Sud-Estul Europei. Îmbunătățirea continuă a performanțelor universității se bazează pe schimbul activ de cunoștințe cu sfera …

Sursa: http://www.uad.ro/

Eroare

Departamentul de design, comunicare vizuală şi arte aplicate; … Este posibil ca acesta sectiune sau fisier sa fie in curs de actualizare. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si va rugam reincercati mai tarziu. Apache Server @ www.uav.ro Port 80 – Contact it (at) uav.ro .

Sursa: https://www.uav.ro/ro/facultati/design/moda-design-vestimentar-licenta-3-ani

Curs Design Vestimentar in Bucuresti, Cluj-Napoca …

SILVIA SERBAN (Bucuresti) Absolventa a Academiei de Arte Plastice – Design Vestimentar, Silvia Serban este in acest moment unul dintre cei mai de succes designeri din Romania.Designer Vestimentar, Stilist si Fashion Editor, Silvia Serban a lucrat o buna perioada de timp in atelierul Doinei Levintza, ajungand ulterior sa castige premii importante in domeniu.

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

Modă

Programul de studii Modă – Design vestimentar îşi propune să ofere studenţilor o instruire globală, principalul obiectiv al specializării constând în dezvoltarea abilităţilor profesionale, acumularea de cunoştinţe conceptuale, competenţe tehnice şi de producţie, sintetizând astfel procesul de design de la idee la obiect/produs.

Sursa: https://www.optiuni.ro/specializations/6937

UVT

universitatea de vest din timisoara facultatea de arte si design. Facultatea de Arte şi Design Procesul academic la Facultatea de Arte şi Design presupune ca studenţii să parcurgă treptat toate stadiile dezvoltării artistice în circumstanţele contemporane.

Sursa: https://www.uvt.ro/ro/educatie/facultati/facultatea-de-arte-si-design/