Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Facultatea de arta sectia fotografie

3/24/2014 · Este facultatea de arta o masina de diplome sau o institutie deosebit de eficienta? Singurul lucru care il pot face este sa va prezint exerienta mea din cadrul acestei institutii si va rog sa va faceti voi o parere. Daca ati terminat aceasta facultate va rog sa votati in partea de jos a paginii.

Sursa: https://fototutorial.wordpress.com/2010/07/09/ua/

Cum funcționează universitatea

Fiecare facultate este condusă de un decan, având în subordine un prodecan. Departamentul este condus de directorul de departament. Rectorul este ales de către toate cadrele didactice şi studenţii reprezentanţi, iar acesta desemnează prorectorii şi decanii alături de care va conduce universitatea.

Sursa: http://www.uad.ro/studenti/ghidul_studentului/cum_functioneaza/

Facultate de Information Technology

3/5/2010 · Facultate de Information Technology – Buna. … inginerie si management software si ceva web. In anii mici faci si electrotehnica ,electronica digitala, arhitectura sistemelor de calcul, care la Informatica nu cred ca se fac. Back to top … desi nu stiu cat de multa grafica

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/645962-facultate-de-information-technology/

Print and Graphic Design

În cadrul programei Print and Graphic Design, veţi învăţa totul despre materialele promoţionale pe suport scris: afişe, billboard-uri, accesorii de afaceri, ambalaje, designul aplicaţiilor pe suport textil, crearea fonturilor, pregătirea pentru tipar, designul identităţii corporative, paginarea cărţilor şi a broşurilor, echipamentul grafic pentru cărţi.

Sursa: https://www.link-academy.com/print-and-graphic-design

Arta digitala incolteste in Romania: Razvan Dumitru si …

Sunt din Ploiesti dar locuiesc in Bucuresti de 8 ani, am 26 de ani, si sunt lead concept artist la Plumzi (concept art, animatii, 3D, grafica etc.). Pasiunea mea pentru arta digitala s-a format in liceu, dar la momentul acela din pacate, in Romania nu exista o facultate care sa fie specializata pe acest domeniu.

Sursa: http://www.business24.ro/arta/galerie-online/arta-digitala-incolteste-in-romania-razvan-dumitru-si-spoof-prima-dovada-1560575