Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Facultate de design

6/14/2012 · Pentru folosirea programelor există cursuri de specializare. Eu nu am auzit de nici o facultate care să facă EXCLUSIV design pe calculator sau facultate de webdesign. Mă repet, prima oară documentează-te ce anume vrei să te faci, află ce este designul şi vei vedea.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/226055-facultate-de-design/

Universitatea Națională de Arte București

Facultatea de Arte Plastice (FAP), Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD), Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD), Facultatea de Istoria si Teoria Artei (FITA), IOSUD

Sursa: http://www.unarte.org/

[Serios] Am nevoie de ajutor pentru a alege o facultate …

Vreau sa imi fac o cariera in graphic design/web design (sau ceva in domeniul asta, inca nu m-am decis). Nu stiu la ce facultate sa ma duc sau daca macar sa ma duc la vreuna. Am inteles ca o facultate in domeniul asta nu e musai, ca mai mult conteaza portofoliul, dar nu cred ca mi-ar strica sa invat niste lucruri de la un profesor.

Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/37dhmw/serios_am_nevoie_de_ajutor_pentru_a_alege_o/

Curs de Web Design Acreditat

Web Design Theory În acest curs veţi cunoaşte dezvoltarea pe scurt a internetului şi a site-urilor, dar veţi obţine şi informaţii detaliate despre principalele diferenţe dintre print şi design web. Pe lângă aceasta, cursul descrie şi elementele designului web, precum şi aplicarea lor pe un site concret. …

Sursa: https://www.link-academy.com/web-design-2

Prima pagină

Strategia de cercetare pentru perioada 2007-2013 Publicaţii-Analele Ştiinţifice Publicaţii – Centrul de Studii Europene Centrul de ŞTIINŢE PENALE "VESPASIAN V. PELLA" Centrul ROBERTIANUM de DREPT PRIVAT Centrul de DREPT INTERNAȚIONAL „Mihail Vasile JAKOTĂ” Cercul de PROCEDURĂ CIVILĂ „EUGEN HEROVANU” Cercul de DREPT ADMINISTRATIV "I.G.VÂNTU"

Sursa: https://laws.uaic.ro/