Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Mozilla Firefox v3.6.18 (magyar)

A Mozilla Firefox 3 hatékonyan gazdálkodik a számítógép erőforrásaival azzal, hogy folyamatosan törli a memóriából az egymás után megnyitott böngészőablakok adatait. A böngésző további újdonsága: gyorsabb indulás, privát böngészési mód, HTML5, a Fülek szabad mozgatása, helymeghatározó technológiák támogatása …

Sursa: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mozilla_firefox_v3.6hu.html

Firefox

A Firefox ingyenes, gyors, személyre szabható, sok kiegészítő tölthető le hozzá és folyamatosan fejlesztik. Ezt az eszközt javasolta: BigZee loadion.com nem vállal felelősséget a kiadói leírásban szereplő kijelentésekre.

Sursa: http://loadion.com/hu/Firefox_106536.html

Google Chrome böngésző

Google Chrome – Általános Szerződési Feltételek . A jelen Általános Szerződési Feltételek szabályozzák a Google Chrome futtatható kódú változatának az Ön által való használatát.

Sursa: https://www.google.com/intl/hu/chrome/

Firefox böngésző (magyar) v63.0 letöltése

Ingyenes programok, driverek, meghajtók, utorrent letöltése. Android és iOS mobil alkalmazások, app-ok letöltése ingyen.

Sursa: http://letoltokozpont.hu/letoltes_file2.php?k=2&a=7039

Firefox böngésző (magyar) v63.0

Firefox magyar internet böngészőbe beépített WebGL 2.0 támogatás már 2015 óta készülőben volt. Ennek segítségével a Firefox nagyobb hatékonysággal képes 3D renderelésre. Ezt egyelőre a Firefox böngésző mellett az Opera webböngésző és a Google Chrome böngésző támogatja az …

Sursa: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=7039&k=2