Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Garantie 2 ani Decathlon

Decathlon face posibilă returnarea produselor pe o perioadă de 2 ani de la achiziţionare, dacă este prezentat bonul fiscal, factura sau cardul de fidelitate utilizat pentru achiziționarea respectivelor produse.

Sursa: https://www.decathlon.ro/garantie.html

Comenzi Aliexpress si cumparaturi produse din China …

3/13/2019 · Spor la cumparaturi din China!!!! Pentru comenzi de produse din China livrate din depozite situate in Europa, accesati AICI. Comenzile vor fi trimise din depozite situate in Europa si astfel ajung mai repede si fara taxe. Un alt site de unde puteti face comenzi din China este Gearbest.

Sursa: https://www.cumparama.com/sfaturi-utile/cumparaturi-si-comenzi-aliexpress/

Garantie Xiaomi

4/27/2017 · Sau note 3 la 850… Eu nu recomand totusi (detin note 3). Daca patesti ceva la el care nu face obiectul garantiei (spre ex spargi ecranul sau altceva) trebuie sa comanzi piese din China, care au calitate indoielnica si trebuie sa te rogi de unii si de altii sa ti-l repare.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1056994-garantie-xiaomi/

Garanție

Firma Gordius Impex SRL a fost prima firma in Romania care a inceput curatarea filtrelor de particule DPF/FAP cu o tehnologie de 13 ani, preluat de la cea mai experimentata firma din Suedia.

Sursa: https://www.filtruparticule.ro/garantie

Garantie produse apple china

Garantie produse apple china. Directorul general al Apple, Tim Cook, a cerut scuze consumatorilor chinezi pentru confuziile cauzate de politica de garantie a. garantie produse apple china. Apple cere scuze clientilor chinezi pentru problemele privind garantia produselor – 02.04.2013.

Sursa: http://www.business24.ro/articole/garantie+produse+apple+china