Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

MobilPay – Gomag Suport

In meniu, alege sectiunea Admin si ramura Conturi de comerciant; In pagina deschisa vei vedea lista conturilor de comerciant (Nota: daca nu exista deja un cont de comerciant, va trebui creat unul) Alege contul de comerciant pe care se doreste implementarea; Sincronizeaza contul cu cel de test

Sursa: https://help.gomag.ro/hc/ro/articles/360002077593-MobilPay

Google Analytics – Gomag Suport

Pentru a conecta contul tau de Analytics la magazinul tau Gomag, este necesar sa obtii ID-ul contului si sa il introduci in platforma. Intra in contul Analytics si urmeaza acesti pasi: In meniul principal din partea stanga, da click pe Admin (in romana: Administrator). Ti se va deschide o pagina ce contine conturile si proprietatile tale.

Sursa: https://help.gomag.ro/hc/ro/articles/360001651534-Google-Analytics

Gomag Virtual Summit 2018 la start

Gomag Virtual Summit 2018 este un eveniment 100% online, la care ai acces din… pat, daca doresti. Poti sa participi de acasa, de la birou, din avion, din pauza de pranz, de la dentist, de unde vrei. Ai nevoie doar de un telefon sau alt device cu internet si de datele de logare in hub-ul Gomag Summit (pe care le primesti cand te inscrii).

Sursa: https://www.traiestezambind.ro/promovare/gomag-virtual-summit-2018-la-start.html

OUTGOMAG

Découvrez des entrevues, articles et histoires inédites sur les dessous de l’entrepreunariat Québecois partagées par des entrepreneurs de partout au Québec!

Sursa: https://www.outgomag.com/

Top performante platforme pentru magazine online in 2019

magazin transformatoare Proflex, 220V la 110V, navomodele, electronice, acumulatori 18650 li-ion,actuatoare liniare, router cnc, saft ls14500, convertoare, magneti …

Sursa: http://completco.ro/news.php?newsid=235