Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Conectați-vă la Google Ads

Probleme de conectare: dacă aveți dificultăți în a vă conecta la contul Google Ads, utilizați instrumentul de remediere a erorilor. Modificarea datelor de conectare: dacă trebuie să modificați adresa de e-mail sau parola pentru conectare, aflați cum să modificați informațiile de conectare Google Ads.

Sursa: https://support.google.com/google-ads/answer/1722062?hl=ro

Google

Account Options. Conectați-vă; Setări de căutare; Istoric Web

Sursa: https://www.google.com/intl/ro/

De ce și cum să conectezi contul de Google AdWords la …

Dacă te-ai decis să-ți promovezi afacerea prin AdWords, dar ai dubii dacă ar trebui sau nu să-ți legi contul de Google AdWords de Analytics sau cum se realizează acest lucru, acest articol îți va spulbera îndoielile prin expunerea clară a beneficiilor acestei acțiuni și etapele care trebuiesc parcurse pentru conectarea celor două conturi.

Sursa: http://netmetrics.ro/de-ce-si-cum-sa-conectezi-contul-de-google-adwords-la-analytics/

google adwords

Bună ziua,Îmi puteți spune vă rog care sunt obligațiile unei firme neplătitoare de TVA care dorește atât să importe mărfuri din spațiul UE cât cât și să plătească facturi pentru servicii (Google AdWords/Facebook).Răspunsurile găsite pe internet …

Sursa: https://ecompedia.ro/tag-intrebari/google-adwords/

Google Ads – Atrageți mai mulți clienți prin activități …

Google este platforma unde utilizatorii caută ce să facă, unde să meargă și ce să cumpere. Anunțul dvs. se poate afișa oricând pe Google, chiar în momentul în care un utilizator caută produse sau servicii similare celor pe care le oferiți.

Sursa: https://ads.google.com/intl/ro_ro/home/