Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Atelierul digital

Proiectul Atelierul Digital se adresează celor care fac primii pași în marketingul online, dorind să își dezvolte aptitudinile antreprenoriale și digitale sau să își înceapă cariera, validată de o certificare Google, recunoscută IAB Europe.

Sursa: http://atelieruldigital.jaromania.org/

Înscrieri Gratuite: Google lansează cursuri de Design …

4/10/2019 · Workshop-urile „Google Atelierul Digital – Inovație prin Design Thinking” se desfășoară, pe durata unei zile întregi, în hub-urile ”Google Atelierul Digital” din: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara. Constanţa. Pentru fiecare workshop vor fi selectați 20 …

Sursa: https://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/google-atelierul-digital-design-thinking.htm

Alături de universități, Google deschide hub-uri pentru …

Google a anunțat astăzi că va extinde programul Atelierul Digital prin deschiderea a șase hub-uri regionale, în colaborare cu instituții universitare de tradiție din țară. Hub-urile vor conecta mediul universitar cu cel de business, oferind studenților pregătire practică în antreprenoriat și digital marketing.

Sursa: https://playtech.ro/2017/google-atelierul-digital-hub-studenti/

Consultanță Digitală Gratuită

Google Atelierul Digital pentru IMM-uri este cel mai ambițios proiect de pregătire în lumea digitală, desfășurat de Google în România. O componentă importantă a programului este reprezentată de sesiunile de pregătire în domeniul business-ului și competențelor digitale dedicate companiilor locale, unde Zitec este partener.

Sursa: http://atelierul-digital.zitec.com/iasi

Lansarea hub-ului Google Atelierul Digital la …

Marți, 9 octombrie 2018, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București, în parteneriat cu Google România, a lansat hub-ul Google Atelierul Digital.De asemenea, evenimentul a prilejuit și lansarea proiectului Atelierul Digital pentru Programatori în România.

Sursa: https://unibuc.ro/lansarea-hub-ului-google-atelierul-digital-la-universitatea-din-bucuresti/