Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Contact Google Romania

eu ce sa zic astia de la google niste [ …editat de admin ] cu nr de telefon la care nu raspund si te si incurca da banii sa fii sigur ca le sunt pe plac . e greu la cati bani au sa puna 50 de centrliste acolo sa le dea banu sa te scoata din incurcatura ca D ce sa faci nu toata lumea e specialist IT .

Sursa: https://www.amigio.ro/contact-google-romania/

Google

Account Options. Conectați-vă; Setări de căutare; Istoric Web

Sursa: https://www.google.com/intl/ro/

Google

Search the world’s information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you’re looking for.

Sursa: http://www.google.de/

Programe pentru localizarea telefonului mobil

Vom aborda cazul cel mai banal: ai un telefon relativ simplu, fără sistem de operare, dar care beneficiază de GPS şi are posibilitatea de a se conecta la internet. Unul dintre cele mai simple moduri în care poţi afla localizarea telefonului este să foloseşti serviciul Google Latitude. Dezvoltat pentru a putea vedea unde se află …

Sursa: https://www.giz.ro/telefoane-mobile/soft-pentru-localizarea-telefonului-mobil-3779/

Oferte Telefoane Mobile

Pentru a alege un telefon care ti se potriveste, ai la dispozitie o suita de filtre care iti vor face misiunea mai usoara. Urmatorul tau telefon se afla cu siguranta in oferta eMAG. Poti imparti selectia de modele in mai multe moduri, iar in randurile urmatoare te vom ajuta cu informatiile de care ai nevoie.

Sursa: https://www.emag.ro/telefoane-mobile/c