Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Atributiile unui designer grafic

In mediul online, un web designer are rolul unui grafic designer. Realizand web designul unui site web, selectand culorile si imaginile ce vor fi afisate pe website. Multe persoane fac acest job din pasiune, insa un designer grafic profesional, pe langa pasiune a facut si studii in domeniu.

Sursa: https://www.verycreative.ro/atributiile-unui-designer-grafic/

Ce Inseamna sa fii un Freelancer

4/21/2013 · Ce inseamna sa fii un Freelancer? Cred că toţi ştim asta, dar pe scurt să spun, este o persoană care lucrează independent atât în mediul online cât şi offline. Nu are şef, dar totuşi cere să fie propriul său şef. În unele cazuri, are un client care poate să-i fie şeful, mergând pe principiul, clientul nostru, stăpânul nostru!

Sursa: https://romaniancopywriter.ro/ce-inseamna-sa-fii-un-freelancer/

Alin Ion

graphic designer & desktop publisher. Me, … Conceptul de grafician, din punctul meu de vedere, inseamna un ditamai bagajul de informatii, asimilare si perfectionare tot timpul, inseamna sa stii multe prorgame. … N-am facut armata, da’ stiu ce inseamna ordine si disciplina. Lucrez ingrijit si ordonat, iar in eventualitatea unor modificari …

Sursa: http://alinion.ro/

Facultate de Graphic Designer

9/1/2017 · Salut.As vrea sa urmez o facultate in viitor cand voi termina liceul de graphic designer insa nu stiu ce facultati sunt pe aceasta tema si ce studiez acolo.Vreau sa invat Adobe Illustrator si Cinema 4D pe viitor si vreau sa stiu daca ma poate ajuta o facultate de genul asta.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1108526-facultate-de-graphic-designer/

Vreau să dau la graphic design..

8/3/2013 · Graphic design priveste prezentarea unui concept (care ar apartine art-director-ului) intr-un layout. La noi nu se prea face diferenta, din pacate. Iti recomand sa petreci ceva timp incercand sa intelegi ce iti place de fapt. Cauta si citeste pe net despre cum se face de ex o brosura, vezi etapele implicate si ce simti ca te-ar atrage cel mai mult.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/926758-vreau-sa-dau-la-graphic-design/