Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Salar grafic designer photoshop

2/28/2016 · Revin cu cateva informatii proaspete din domeniu. Acum lucrez ca designer grafic, part time la program de 4h, salariu 1000lei net. Munca relativ usoara, bannere simple, afise, ilustratii simple, redimensionari de proiecte mai vechi, etc. Din 4h lucrez 1-2h, …

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1049749-salar-grafic-designer-photoshop/page__st__18

1.200 de euro salariul de pornire al unui Web Designer

Denumire job: Web Designer . Nivel cariera: Pentru cei care isi doresc un job ca Web Designer nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de minim 3 ani de experienta. Salariu: Salariul de pornire este in general de 1.200 – 1.300. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de responsabilitatile care ii sunt …

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/41071/1-200-de-euro-salariul-de-pornire-al-unui-Web-Designer.html

Graphic Designer @ WorldClass

Anunt valabil pana la data de 2019-04-25 Companie: WorldClass Specializare: Art, Digital, DTP, Graphic Designer, Marketing, Project Manager Tip job: Full Time Nivel: Middle, Senior. Descrierea job-ului: Conceperea si realizarea graficii materialelor de comunicare in linie cu regulile de identitate vizuala.

Sursa: https://www.iqads.ro/adjob/18407/graphic-designer-worldclass

Graphic designer

Ne dorim ca viitorul nostru coleg/colega sa detina excelente cunostiinte si experienta de Photoshop/ Graphic Design. Candidatul ideal. Graphic Designer creativ, pasionat de desen artistic care se foloseste adesea de Photoshop, Illustrator si uneori de modelare 3D pentru a-si definitiva ideile artistice.

Sursa: https://www.bestjobs.eu/ro/loc-de-munca/graphic-designer-191

Cursul de Graphic Design dezvăluit pas cu pas

3/10/2017 · Cursul de Graphic Design vine cu un suport de curs tipărit pentru fiecare dintre cele 4 workshop-uri, dar și cu o mini-bibliotecă de Graphic Design, din care poți consulta și împrumuta titluri pe perioada cursului. “Consumăm zilnic enorm de mult design grafic, iar în România avem de-a face cu un bazar vizual plin de exemple negative.

Sursa: http://creativelearning.ro/all-portfolio-list/cursul-de-graphic-design-dezvaluit-pas-cu-pas/