Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

HTML pe intelesul tuturor

HTML este prescurtarea de la Hypertext Markup Language, ceea ce reprezinta de fapt limbajul pe care browserele de internet il inteleg si cu ajutorul lui pot fi afisate paginile web. Limbajul HTML nu este greu de invatat, asa cum te vei putea convinge din acest curs.

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/html-pe-intelesul-tuturor

Tutoriale online pentru incepatori HTML

Tutoriale online pentru incepatori HTML | PHP | JAVa | MYSQL construcții, exemple, modul de utilizare a HTML, CSS, JavaScript, SQL, PHP și XML Tutoriale online, tutoriale HTML online,tutoriale PHP online, tutoriale JAVA online, tutoriale MYSQL online, tutoriale web design online … HTML (Hypertext Markup Language) Tutoriale HTML limba romana …

Sursa: https://www.gmtraffic.com/tutoriale.php

Ghid HTML pentru incepatori – BaxAndrei.Ro

Ce este mai exact HTML? Html sau HyperText Markup Language este un limbaj de programare web (printre cele mai vechi limbaje de programare web). Acesta sta la baza crearii unui site web. Cu alte cuvinte, inainte de a invata alte limbaje de programare trebuie sa cunosti cel putin limbajul de programare HTML. Acest articol are ca principal scop sa iti oferi putina experienta, sa te ajute sa …

Sursa: https://www.baxandrei.ro/ghid-html-pentru-incepatori/

Teste PHP

Verificati-va cunostintele de PHP cu aceste exercitii si teste pentru incepatori. – Pentru a vedea punctajul, executati click pe "Arata punctaj" din din jos-ul paginii. 1. Care din urmatoarele expresii este corecta (fara eroare)?a) echo "Afiseaza o fraza"

Sursa: https://marplo.net/php-mysql/teste-php-incepatori

Curs HTML ! Ghid HTML pentru incepatori ! Invata HTML …

Curs HTML ! Ghid HTML pentru incepatori 15 Martie 2011 de Mihail Alin. Cu ajutorul acestui ghid, intram in lumea HTML si explicam cateva elemente si etichete HTML.

Sursa: http://www.rotuts.com/cursuri/curs-html-incepatori.php