Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Idei de afaceri online fara investitie – cum faci bani pe …

Ideea de a face bani din confortul propriei locuinte, din fata unui calculator sau prin intermediul unei tablete, este foarte atractiva, pentru multi dintre noi. Din ce in ce mai multi romani se intezeseaza de astfel de subiecte si sunt in cautarea unor idei de afaceri online fara investitie.

Sursa: https://profitinfo.ro/idei-de-afaceri-online-fara-investitie/

Idei de afaceri – 20 de idei inedite in care iti poti …

Daca ne raportam la piata de afaceri din Romania, observam ca exista peste 1,4 milioane de firme la momentul actual. Asta inseamna ca aproape 10% din populatia Romaniei reprezinta un business. Toti acesti oameni au pus in practica diverse idei de afaceri pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Sursa: https://profitinfo.ro/idei-de-afaceri/

Idei de afaceri online profitabile, cu bani putini …

Idei de afaceri – magazin online, vanzari online; A treia afacere din lista de idei de afaceri online profitabile, cu bani putini va necesita o organizare si mai buna, o investitie mai mare si mai multi pasi. Asta deoarece, daca vinzi produse, trebuie sa gasesti furnizorii potriviti, sa iei in calcul cheltuielile cu transportul, posibila …

Sursa: https://afaceri-si-leadership-feminin.ro/idei-de-afaceri-online-profitabile/

8 idei de afaceri cu investitie 0 pentru 2017 …

5/5/2017 · 8 idei de afaceri cu investitie 0 pentru 2017 May 5, 2017 paginadeonline. Cu totii ne dorim joburi bine platite, functii importante si un statut social de invidiat, dar de cele mai multe ori esuam lamentabil intr-un birou, unde stam lipiti de calculator peste 8 ore pe zi, la un loc de munca de care devenim dependenti, care ne omoara buna …

Sursa: https://www.paginadeonline.ro/8-idei-de-afaceri-cu-investitie-0-pentru-2017/

114 idei de afaceri profitabile in 2019

10/13/2017 · Și magazinele online sunt idei de afaceri profitabile pentru anul 2019. Puteți să vă orientați către produsele cu cea mai mare căutare, produse precum: electronice și electrocasnice, componente IT, obiecte vestimentare, jucarii, e-book-uri etc. 70. Săpunuri medicinale și săpunuri de lux.

Sursa: https://www.ecomunicate.ro/114-idei-de-afaceri-profitabile-in-2017/