Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

5 idei de carti pe care le-ai putea scrie in 2016 …

3/26/2016 · Iata de ce, atunci cand vine vorba sa scrii o carte, principalele idei pe care le poti aborda in cartea ta le poti gasi in lucrurile sau activitatile de care esti pasionat. Pune pe hartie lucrurile sau activitatile pe care le faci cu placere, despre care arzi de nerabdare sa inveti lucruri noi, sa te perfectionezi. Fa un brainstorming.

Sursa: http://cristinastoica.com/idei-carti-de-scris/

IDEI TATUAJE LITERE, SCRISURI TATUAJE

Un baiat mi-a cerut, modele de scris caligrafic pentru tatuaj "numele fetitei sale" (Erika).Si uite asa, m-am gandit sa mai fac o categorie idei de tatuaje scrisuri.Eu am pus mai multe modele de litere pentru tatuaje. Vedeti ce gen de litere sau initiale v-ar placea sa aveti in tatuaj!

Sursa: https://tattooidei.blogspot.com/2013/04/scris-litere-tatuaje.html

100 idei de articole pentru blogul tau

Voi scrie despre ce zic prietenii de blogul meu. Dar parca a scris Chinezu ceva despre asta. Ei atunci voi scrie 100 de idei de articole pentru blogul tau atunci cand esti in pana de inspiratie. 1. Cum folosesc eu Twitter, LinkedIn sau Facebook. 2. 10 aplicatii care sa-ti usureze viata (pe Twitter, Facebook, la birou) …

Sursa: http://www.inboundmarketing.ro/social-media/100-idei-de-articole-pentru-blogul-tau/

Instrumente de scris si corectura

Instrumente de scris si corectura Instrumentul de scris este o necesitate şi poate deveni uşor un accesoriu. Printre cele mai cunoscute instrumente de scris din gamă se numără Pilot FriXion, G-2 şi Supergrip G. Cele mai bune idei stau în vârful pixului, nu pe muchia tastelor.

Sursa: https://www.dacris.net/articole-de-birou/instrumente-de-scris-si-corectura?O=OrderByScoreDESC

Cadouri personalizate si idei unice de cadouri

Cadouri personalizate pentru ocazii speciale, cadouri pentru persoane speciale, alege cadoul potrivit din cadourile unice oferite de Ghizbi.ro. Livrare rapida!

Sursa: https://www.ghizbi.ro/