Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creează vloguri ca un profesionist

Poate vrei să le spui ce s-a întâmplat săptămâna trecută în drum spre locul de muncă sau povestea amuzantă despre unchiul Travis când a încercat schiul nautic pentru prima dată. Poate fi ceva amuzant, trist sau pur și simplu interesant. Orice ai alege, o poveste interesantă și bine spusă poate reprezenta un vlog foarte captivant.

Sursa: https://creatoracademy.youtube.com/page/lesson/vlogging?hl=ro

PRIMUL VLOG

4/29/2016 · Acesta este primul meu vlog si da stiu ca e scurt dar e doar mica mea prezentare Aici aveti : FACEBOOK: https: … FANII IMI CONTROLEAZA VIATA PENTRU O ZI !!! – Duration: 8:28.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=00iCWta7G98

Cum alegi numele unui blog (idei) · Florin Roșoga

Astfel de exemple sunt www.titusblog.net, www.maryblog.ro (numele unui blog destinat cu subiecte pentru femei), www.mflorin.com (numele de blog al lui Florin Moțoc) etc. Cred că ai prins ideea. Cuvinte ajutătoate pentru a construi numele unui blog (idei) Poți folosi diverse cuvinte, simboluri pentru a construi numele blogului tău.

Sursa: https://florinrosoga.ro/nume-blog-idei/

Idei despre Vlog

8/3/2013 · Daca vrei vlog si nu ai idei nu are rost sa mai faci vlogging. Oferim servicii de prezenta in online la cele mai atractive preturi. Creare website, administrare website, optimizare seo, servicii social media management s.a.m.d.

Sursa: https://www.extreamcs.com/forum/discutii-generale/idei-despre-vlog-t209164.html

Zece idei de bloguri de succes

7/1/2012 · În caz că nu aveţi blog sau că nu aţi avut succes cu blogul, vă prezint în continuare zece idei de succes de bloguri care nu pot da greş. Sau zece idei care nu pot da greş de bloguri de succes. Sau invers. 1. Blog de ştiri. Vă faceţi un blog de ştiri. Nu-i aşa greu.

Sursa: http://simplu.mixnet.ro/2012/07/zece-idei-de-bloguri-de-succes/