Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum se implementeaza plata online prin card?

In acest sistem sunt acceptate la plata toate tipurile de carduri (Visa si MasterCard) din orice zona a lumii. 3. RomCard inregistreaza contractul primit de la banca in baza de date si contacteaza comerciantul in vederea configurarii tehnice. 4. RomCard verifica si instruieste tehnic comerciantul. Comerciantul va primi o documentatie tehnica in vederea efectuarii unor configurari pe site in …

Sursa: http://www.conso.ro/citeste-comentariu/25/eban/Cum-se-implementeaza-plata-online-prin-card.html

EuPlătesc

Vrei să vinzi online dar nu ştii de unde să începi? EuPlătesc – plăți online prin: Card bancar, Transfer bancar, SMS sau Plata in rate.

Sursa: http://www.euplatesc.ro/

Implementare sistem de acceptare a cardurilor pentru plata …

Implementare sistem de acceptare a cardurilor pentru plata prin internet. … Dupa finalizarea comenzii, clientului i se afiseaza factura proforma care contine un buton de plata cu cardul. Acest buton, duce pe pagina furnizorului de acceptare a platilor cu cardul si clientul, introduce datele cardului intr …

Sursa: https://www.bocp.eu/Produse-Magazin_Virtual-Plata_cu_Cardul.html

Cum functioneaza

Ne adresam persoanelor juridice sau persoanelor fizice autorizate care doresc sa implementeze plata cu telefonul mobil sau card in cadrul serviciilor on-line pe care le detin. Deschiderea unui cont este si va ramane gratuita. Nu trebuie decat sa accesezi link-ul de inregistrare si sa completezi corect campurile cu datele firmei tale.

Sursa: http://www.mobilpay.ro/ro/workflow

Implementare plata card

Incepand cu data de 07/12/2011 DOW MEDIA SRL a demarat un parteneriat strategic cu EuPlatesc.ro, procesator de carduri orientat spre piata romaneasca. Prin acest parteneriat DOW MEDIA SRL isi doreste sa ofere o solutie accesibila si sigura pentru clientii care doresc sa integreze plata online cu cardul, in magazinul virtual propriu.

Sursa: https://dow-media.ro/servicii-web/implementare-plata-card/