Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare & Realizare Site Web

Fiecare proiect de dezvoltare a unui web site este unic si personalizat. Vrem sa intelegem brand-ul, afacerea, sa intelegem nevoile si stabilim un timeline adaptat fiecarui business. Echipa noastra de specialisti va analiza proiectul din toate punctele de vedere si va veni cu recomandari strategice astfel incat proiectul sa devina unul de success.

Sursa: https://cubick.ro/creare-site-web

Cum se înregistrează în contabilitate achiziţionarea unui …

Achiziţionarea unui domeniu web este diferită de găzduirea unui website. Găzduirea unui website se referă la stocarea fişierelor ce constituie website-ul. In general, serviciul de găzduire include şi servicii suplimentare de mail, FTP etc. 2. Recunoaşterea în contabilitate a achiziţionării unui domeniu web şi găzduirea acestuia

Sursa: https://legestart.ro/cum-se-inregistreaza-in-contabilitate-achizitionarea-unui-domeniu-web/

Licenta: Implementarea unui motor de cautare pe web …

11/24/2009 · Informatia de pe WEB se mareste in fiecare secunda, noi si noi posibilitati deschizandu-se. Dar dupa o era de explozie a informatiei trebuie in mod necesar sa apara si o era de structurare a sa. Multe pagini WEB au inca o structura haotica, libertatea de legare a paginilor ducand deseori la structuri greu de urmarit si inteles.

Sursa: https://graduo.ro/licente/calculatoare/implementarea-unui-motor-de-cautare-pe-web-322365

Servicii de creare site la doar 123 €

Crearea unui site nu este foarte dificila insa presupune cunostinte de programare pentru a realiza un site care sa corespunda nevoilor fiecarui client. Totodata, crearea unui site de la 0 presupune mult efort si costuri mari pe termen scurt si lung, deoarece pentru fiecare functionalitate dorita …

Sursa: http://creare.site/

Implementarea strategiei

poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora Ministerul Transporturilor nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

Sursa: http://www.mt.gov.ro/web14/strategia-in-transporturi/sna-2016-2020/implementarea-strategiei