Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Vanzare autoturisme. Impozit pe venit

Tags: vanzari auto impozit pe venit codul fiscal contributii sociale. Intrebare: Daca o persoana fizica vinde mai mult de doua masini/an ce implicatii fiscale sunt? Este prevazut in legislatie acest lucru, cu cat este impozitat venitul pe care il obtine acesta in urma acestor tranzactii?

Sursa: https://www.portalcontabilitate.ro/vanzare-autoturisme-impozit-pe-venit-118467.htm

Calculator impozit auto 2019

Calculator impozit auto 2019. Calculator impozit auto are ca variabila principala capacitatea cilindrica a vehiculului. Taxa "impozit" auto variaza de la judet la judet, lista cu procente in functie de judet sunt afisate in tabelul de mai jos.

Sursa: http://www.calculweb.net/impozit-auto/

Impozit auto 2019: cum se calculeaza si cine trebuie sa …

Cumparatorul unei masini nu va plati impozit auto pe anul curent, intrucat l-a platit vanzatorul. Impozitul auto poate fi platit in doua transe, pana pe 2 aprilie 2019 si pana pe 1 octombrie 2019. … Vanzari de masini eco in Romania in ianuarie: electricele au crescut. 03 Mar 2019 Vanzarea de autoturisme ecologice, crestere de peste doua treimi.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Auto/217479/calculator-impozit-auto-2018-cat-costa-si-pana-cand-se-plateste.html

Impozitare si contributii pentru vanzare de parti sociale

In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. … "impozit

Sursa: https://www.portalcodulfiscal.ro/impozitare-si-contributii-pentru-vanzare-de-parti-sociale-19551.htm

Impozit pentru venit online

Va urma foarte curand ca Fiscul sa ia la intrebari pe cei care vand si obtin venituri ascunse prin magazine online, urmand sa se aplice cota de impozit retroactiv. Din partea mea, recomand tuturor sa intre in legalitate pana nu va fi prea tarziu.

Sursa: https://avocatnet.ro/forum/discutie_289769/Impozit-pentru-venit-online.html