Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Crearea unui plan de mentenanta

Planul de mentenanta al unui echipament si procedurile sale de lucru sunt inregistrate in Fisele de Mentenanta Planificata. Astfel, planul de mentenanta consta intr-un set de Fise de Mentenanta Planificata (Descrieri Lucrari), care se vor regasi in continutul fiselor de lucru si vor reprezenta un element important in managementului mentenantei de zi cu zi.

Sursa: https://manwinwin.ro/ghid-implementare/crearea-unui-plan-de-mentenanta/

Administrare si mentenanta

In cazul unui site de prezentare al unei firme sau produs modificarile de continut sunt rare , iar clientii nu au nevoie de a accesa site-ul intr-un panou de administrarea pentru a face aceste operatii. Sunt companii care au nevoie de modificari aproape zilnice asupra paginii web si nu au timp sau nu au cum sa se ocupe de aceste modificari.

Sursa: http://www.ra-co.ro/web/administrare-site-si-mentenanta/

Servicii de mentenanta IT

Servicii de mentenanta IT . Mentenanta IT consta intr-o suita de servicii legate de inspectarea frecventa a echipamentelor it in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, oferirii suportului pentru statii si servere, administrarii bazelor de date si managementul echipamentelor de birou.

Sursa: http://www.sistec.ro/ro/servicii-de-mentenanta-it/

Mentenanta la sistemele de securitate este importanta si …

4/3/2018 · In ce consta mentenanta? … CCTV, detectie incendiu, control acces) necesita o inspectie periodica. Incheierea unui contract de mentenanta nu reprezinta o optiune, ci o obligatie conform legislatiei in domeniu. Conform Legii 301 / 2003, anexa 1 la normele metodologice art. 4, si incendiu conform normativului P118/3 – 2015.

Sursa: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/afaceri-antreprenoriat/mentenanta-la-sistemele-de-securitate-este-importanta-si-obligatorie

Mentenanta – CREARE MAGAZIN ONLINE

Pentru cei ce nu detin un pachet de Mentenanta !!! Orice interventie, de orice natura, asupra unui Site de Prezentare sau Magazin Online creat de noi si care nu detine un contract de Mentenanta valabil, se va taxa cu 25€(+TVA)/ora. Suportul tehnic fiind asigurat numai prin email.

Sursa: https://www.itshow.ro/mentenanta