Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum se înregistrează în contabilitate achiziţionarea unui …

2/19/2013 · Achiziţionarea unui domeniu web este diferită de găzduirea unui website. Găzduirea unui website se referă la stocarea fişierelor ce constituie website-ul. In general, serviciul de găzduire include şi servicii suplimentare de mail, FTP etc. 2. Recunoaşterea în contabilitate a achiziţionării unui domeniu web şi găzduirea acestuia

Sursa: https://legestart.ro/cum-se-inregistreaza-in-contabilitate-achizitionarea-unui-domeniu-web/

Optiune domeniu

Doresc sa inregistrez acest domeniu. Voi folosi domeniul pe care il am deja inregistrat.. … Este furnizorul #1 din Romania pentru serviciile de gazduire web si inregistrare domenii. Administram peste 500 de servere aflate in Romania in Data Center-ul propriu. Data Center-ul se afla in Bucuresti si beneficiaza de infrastructura GTS Telecom.

Sursa: https://www.romarg.ro/cont-client/comanda/pas-1/

Procedura de închiriere a bunurilor imobile din domeniul …

CAPITOLUL I Domeniul de aplicare Art. 1.-Prezentele norme reglementează procedura de închiriere a bunurilor imobile, respectiv terenuri și construcții, din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, prin instituțiile publice din subordine, precum și a celor aflate în folosința gratuită a structurilor private, de utilitate publică.

Sursa: https://lege5.ro/Gratuit/gezdsnbqgi/procedura-de-inchiriere-a-bunurilor-imobile-din-domeniul-public-al-statului-aflate-in-administrarea-ministerului-tineretului-si-sportului-din-09102009

Inchiriere-auto.ro

Ce este un Domeniu Premium? Numele de domenii premium sunt domenii de inalta calitate, cu site aferent, care au fost inregistrate acum multi ani. In 2018 unele dintre ele au expirat si au fost inregistrate de alti detinatori care doresc sa le vanda, impreuna cu site-urile de prezentare.

Sursa: https://domenii-premium.ro/inchiriere-auto.ro

Preturi Domenii. Oferta Domenii Web la ROMARG

Preturi Domenii. Oferta Domenii Web prin ROMARG ! Peste 129,600 domenii in administrare. Preturi corecte de la 8.99€/an si cea mai experimentata echipa de support din Romania.

Sursa: http://inregistrare-domenii.ro/oferta-preturi.html