Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Blog

Blog. Home. Coduri CAEN 2018. by Absolut Consultanta Firme | Blog. … sector 4, sector 5, sector 6, jud. Ilfov, Contabilitate de la 79 lei/luna, Infiintare asociatie 1082 lei, Infiintare fundatie 1490 lei, Infiintare club sportiv 1500 lei, Durata de la 40 zile lucratoare, Infiintare PFA, IF, II de la 248 lei, in 2-3 zile lucratoare, Modificari …

Sursa: https://www.infiintarefirmaromania.ro/blog/

GHID INFIINTARE SRL 2019

4/11/2018 · ghid infiintare SRL 2019 Reinvent Consulting Pentru cei care vor sa intre in lumea afacerilor si doresc infiintare SRL, am pregatit un ghid care sa ofere o idee completa a ceea ce inseamna inregistarea firmei la Registrul Comertului, impozitarea si raspunsuri clarificatoare.

Sursa: https://blog.reinventconsulting.ro/2018/04/ghid-infiintare-srl-2018-acte-infiintare-firma-impozitare-intrebari-frecvente/

GHID PENTRU INFIINTAREA UNUI ONG IN 9 PASI

6/15/2016 · Infiintare Fundatie: Click aici pentru informatii detaliate. Suntem aici pentru tine! Suna un consultant pentru informatii suplimentare: 021-318.69.60. De ce sa alegi Reinvent? Pentru ca noi am reinventat drumul in afaceri! Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT.

Sursa: https://blog.reinventconsulting.ro/2016/06/ghid-pentru-infiintarea-unui-ong-in-9-pasi/

Infiintare SRL: Ieftin si Rapid ( Gata in 3 Zile )

Ofertele de preturi din Capitala nu au fost intrecute de catre celelalte judete din tara in ultimii ani. Va recomandam sa cititi un ghid despre infiintare firma pentru a fii la curent cu toate etapele necesare infiintarii unei firme, Societatea cu Raspundere Limitata fiind cea mai cunoscuta forma juridica.

Sursa: https://infiintaresrl.com/

Infiintarea unui SRL

7/24/2017 · Blog – Ultimele știri. Sunteți aici: Acasa / Blog / blog / Infiintarea unui SRL. … In Romania cea mai cunoscuta si mai des intalnita forma de infiintare a unei firme este SRL (Societate cu raspundere limitata). Asociatii nu au calitatea de comercianti si nu raspund de datoriile societatii decat in limita aporturilor.

Sursa: https://infiintaresrl.com/blog/infiintarea-unui-srl/