Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cont Nou Profiles

View the profiles of people named Cont Nou. Join Facebook to connect with Cont Nou and others you may know. Facebook gives people the power to share and…

Sursa: https://www.facebook.com/public/Cont-Nou

Yahoo

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a apreciat, în cadrul unei intervenții telefonice la Digi 24, că actuala criză SUA-Iran este, de fapt, „o joint venture” între președintele SUA, Donald Trump și regimul de la Teheran, din care ambele tabere au, de fapt, de câștigat.

Sursa: https://ro.yahoo.com/

5 moduri de a înregistra cu uşurinţă Facebook pagina apelurile

5 moduri de a înregistra apelurile Facebook pagina . Una dintre cele mai bune Facebook caracteristici său serviciu de apel video realizat de Skype. Este foarte util pentru oameni ca să vorbesc cu prietenii lor sau de familie faţă în faţă chiar şi acestea sunt în altă parte a lumii şi în acelaşi timp, ca să folosească Facebook

Sursa: http://ro.wondershare.com/multimedia-tips/record-facebook-video-call.html

Facebook

Acceseaza-ti contul de e-mail cu care te-ai inregistrat pe Facebook, cauta mesajul intitulat “Just one more step to get started on Facebook” si deschide-l. Apasa pe butonul “Inscriere completa” pentru a confirma inregistrarea contului tau de Facebook. In final Facebook iti confirma inregistrarea corecta a contului tau pentru Facebook.

Sursa: http://uzinadeganduri.ro/internet-2/facebook-creare-cont-nou

Creați-vă contul Google

Utilizați cel puțin 8 caractere. Nu utilizați o parolă de pe alt site sau ceva prea evident, cum ar fi numele animalului dvs. de companie.

Sursa: https://accounts.google.com/signup?hl=ro