Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Media digitala

Creează, administrează și monitorizează conturi și prezența de social media (Facebook, Twitter, Instagram) pentru firme, instituții și proiecte sau campanii de comunicare, utilizând conținut original și strategii comunicaționale specifice.

Sursa: http://mediadigitala.fspac.ubbcluj.ro/

Promovare afaceri instagram

Instagram anunta o noua facilitate destinata afacerilor – va fi ca o pagina de Facebook. Companiile care se promoveaza pe Instagram vor beneficia, de miercuri, de conturi de business, o forma speciala a profilurilor de utilizator care faciliteaza prezentarea unei firme si comunicarea cu clientii.

Sursa: http://www.ziare.com/articole/promovare+afaceri+instagram

Bunny Boo

Livrare rapida oriunde in tara, prin firme de curierat rapid, direct la tine acasă … Instagram. Hai să fim prieteni! Dă-ne tag #bunnyboo pe Instagram. Newsletter. Înscrieți-vă pentru a primi ultimele știri, oferte exclusive și alte informații despre reduceri. subscribe. Categories.

Sursa: https://www.bunnyboo.ro/

Cum sa creezi o pagina pentru firma ta pe Facebook?

M-am hotarat sa scriu acest articol in urma numarului imens de pagini pentru firme create total gresit, si anume ca si pagini personale. Asa cum in realitate ai persoana fizica si persoana juridica, si pe Facebook ai pagini personale si pagini pentru firme(sau artist sau organizatie sau orice altceva).

Sursa: http://getasysadmin.com/2011/01/cum-sa-creezi-pagina-pentru-firma-ta-pe-facebook/

Pentru firme

Pentru firme Pentru clienti Angajari . Contact. Remetea Mare . Phone: 0356 804 141. … Facebook Twitter Instagram. Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, …

Sursa: https://restaurantjack.ro/pentru-firme/