Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

În Română — WordPress

Găsești o găzduire web unde poți primi și un excelent suport WordPress. Descarci și instalezi WordPress cu faimoasa noastră instalare în 5 minute. Te simți ca o vedetă rock. Citești documentația și devii singur un expert WordPress, impresionează-ți prietenii.

Sursa: https://ro.wordpress.org/

Instalare WordPress

Oferim servicii de instalare WordPres, inclusiv temă (design) și pluginuri. 1. Instalare simplă de WordPress, 50 euro*: creare bază de date

Sursa: https://www.3waves.ro/servicii/instalare-wordpress/

Instalare si configurare WordPress + domeniu si cumparare …

Cumparare si configurare domeniu si hosting + instalare WordPress. De cand am scris articolul despre cum sa faci bani pe Internet primesc din ce in ce mai des mesaje, prin email sau YM, referitoare la ce trebuie sa faca pentru a avea domeniul propriu si la cum se poate construi un site cu ajutorul WordPress.. Deunazi m-am intalnit cu Dana Stanga, una dintre persoanele care ar dori sa isi …

Sursa: https://alex.mielus.ro/info-util/instalare-si-configurare-wordpress-pe-domeniul-propriu.html

Cauti Instalare WordPress In Cpanel?

Instalare WordPress prin Softaculous WordPress este una din cele mai folosite platforme software de tip open source, cu ajutorul careia putem crea si gestiona, in special, un site de tip Blog . Pentru instalarea aplicatiei este nevoie de minim o baza de date Mysql, dupa care urmeaza :

Sursa: http://info.goldensite.ro/instalare-wordpress-in-cpanel/

Installing WordPress « WordPress Codex

Installing WordPress on your own Computer Local Installation Instructions. Use these instruction for setting up a local server environment for testing and development. Installing WordPress locally is usually meant for the purpose of development. Those interested in development should follow the instructions below and download WordPress locally.

Sursa: https://codex.wordpress.org/Installing_WordPress