Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

WordPress

Descarcă și instalează WordPress cu faimoasa noastră instalare în 5 minute. Publicarea nu a fost niciodată atât de ușoară. Fă-ți puțin timp pentru a citi documentația noastră, află mai multe despre WordPress în fiecare zi și începe să-i ajuți și pe alții.

Sursa: https://ro.wordpress.org/

Cum sa instalezi platforma WordPress pe site-ul tau simplu

2/28/2017 · Cum sa instalezi manual WordPress? Procesul de instalare manual WordPress pentru prima oara poate fi descurajator pentru incepatori. Trebuie sa creezi o baza de date, sa configurezi fisierul wp-config.php, sa incarci fisierele, si sa pornesti instalarea WordPress. Daca faci unul din acesti pasi gresit, instalarea va da eroare.

Sursa: https://goldensite.ro/wordpress-tutorial/ghid-complet-pentru-instala-wordpress

How to Install WordPress

5/1/2014 · The lesson walks users through the process of installing WordPress locally on their own computer so they can follow along with future lessons. To view a complete list of the WordPress lessons in …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=snFzbPm_RUE

Tutorial: Instalare WordPress de la A la Z HD

2/1/2010 · Pornind de la cPanel unde trebuie sa creem o baza de date si un utilizator , pana la instalarea finala a scriptului WordPress pe un nou domeniu cu un nou hosting. Sper sa va fie de ajutor! Pentru …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=TEc2myg2KCM

instalare wordpress – 3WAVES – dezvolta site-uri web …

După instalare WordPress oferă o temă implicită, o pagină, un articol și un comentariu demonstrativ. Tema sau temele implicite pot fi păstrate chiar dacă ulterior instalați o temă personalizată, dar restul elementelor demonstrative ștergeți-le. Nu este o preoblemă de securitate cât una de indexare.

Sursa: https://www.3waves.ro/tag/instalare-wordpress/