Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Introducere în cursul HTML şi CSS

Scopul cursului HTML şi CSS. Pe parcursul cursului Introducere în HTML şi CSS veţi cunoaşte toate detaliile necesare pentru lucru în limbajele menţionate, începând de la noţiunile de bază, care vă vor ajuta să obţineţi o imagine completă despre HTML şi CSS. Înţelegând aceste limbaje, veţi învăța cum funcţionează web-ul …

Sursa: https://www.link-academy.com/curs-introducere-html-css

Tutoriale HTML

Sa luati un pix si o bucata de hartie si sa va faceti propria lista de taguri html invatate pe care sa incercati sa le folositi in contextul uneipagini web. Pregatire pentru HTML. Crearea documentelor in HTML nu este dificila. Pentru inceput nu vei avea nevoie decat de notepad si de putina ambitie.

Sursa: https://tutorialehtml.com/ro/introducere-in-html/

Introducere in CSS3

HTML si CSS (Programator Web 1) DOCUMENTATIE CURS. … Introducere in CSS3. Acest capitol NU face parte din capitolele Demo si nu esti logat. Pentru mai multe informatii despre acest curs viziteaza pagina cursului sau mergi la prima pagina Capitolele Demo (accesibile gratuit) sunt: …

Sursa: https://www.invata-online.ro/html-css/css3/introducere-css3

Primii pasi in CSS. Ce face CSS si cum se introduce in …

Exista mai multe modalitati de introducere a stilurilor in HTML. Introducere CSS inline. Astfel, cea mai simpla, dar si problematica pe termen lung este introducerea stilului in tag-ul HTML folosindu-te de atributul “style”. Spre exemplu, daca ai un paragraf HTML si vrei sa ii modifici modul de afisare, vei scrie:

Sursa: https://avenir.ro/primii-pasi-in-css-cum-introduc-css-in-paginile-html/

Ce este css-ul ? – Introducere in CSS – Tutoriale css …

Ce este css-ul ? – Introducere in CSS – Tutoriale css Ce este CSS-ul? Css-ul este un limbaj de stilizare al elementelor html, al tagurilor html. Denumirea CSS provine din expresia Cascading Style Sheets.In Web Design-ul modern, pentru stilizarea paginilor web se foloseste numai CSS.

Sursa: https://it.webdesign-galaxy.ro/ce-este-css/