Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

HTML pe intelesul tuturor

HTML este prescurtarea de la Hypertext Markup Language, ceea ce reprezinta de fapt limbajul pe care browserele de internet il inteleg si cu ajutorul lui pot fi afisate paginile web. Limbajul HTML nu este greu de invatat, asa cum te vei putea convinge din acest curs.

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/html-pe-intelesul-tuturor

Introducere in HTML

Introducere in limbajul HTML pentru crearea paginilor web. Tutorial pentru realizarea proiectelor de atestat informatica. Atestate informatica de calitate la un pret exceptional. Orice atestat informatica e insotit de documentatie.

Sursa: https://www.atestateinformatica.ro/tutoriale/introducere-html

Introducere in HTML

Introducere in HTML. HTML-ul (HyperText Markup Language) este limbajul de marcare al hipertextului. Crearea paginilor web se poate face in trei moduri: • cu ajutorul editoarelor de text (NotePad, Word). Aceasta metoda este destul de rudimentara, insa …

Sursa: http://www.creeaza.com/referate/informatica/html/Introducere-in-HTML825.php

Introducere

Introducere. 1.1. Scop Furnizează informaţii privind etapele procesului de racordare la reţelele electrice, emiterea avizelor de amplasament de către operatorii de reţea şi procedura de soluţionare a neînţelegerilor. Se adresează persoanelor fizice sau juridice care sunt interesate de racordarea la reţeaua electrică a unui loc de …

Sursa: https://www.sdeets.ro/sdeets/relatii/racordare/introducere.html

Introducere in HTML

Ce este HTML? html vinde de la Hyper text Marcal Language aceasta sta la baza creari unui website in alte cuvinte trebuie sa invatam notiunile de baza, comenzile de baza in html.In tutorialul de astazi am sa va arat cum puteti sa scrieti in html sa cititi codul si cum sa salvati corect fisierele pentru a le putea rula.

Sursa: https://www.tutorialevideo.info/introducere-html/