Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

CURSURI GRAFICA PUBLICITARA ACREDITATE

GRAFICA PUBLICITARA DESIGN VECTORIAL. La curs, veti invata Illustrator de la zero, incepand cu interfata programului si spatiul de lucru, continuand cu organizarea Artboard-urilor si a Paletei Layers – care necesita atentie sporita.

Sursa: https://www.cursurigrafica.ro/

2019

CURS WEB DESIGN RESPONSIVE; Curs Web Design acreditat ANC (NC/COR 216613) – invata inca de la prima linie de cod cum sa realizezi site-uri web eficient, cum sa scrii cod reutilizabil si sa oferi performanta prin ceea ce faci. HTML5, CSS3, Bootstrap4, elemente jQuery si …

Sursa: https://www.digitalskills.ro/cursuri/web-design

CURSURI WEB DESIGN

CURSURI WEB DESIGN si informatica autorizate ANC, in Bucuresti prin Top Quality Management. Cursurile de Web Design se desfasoara zilnic, in week-end, seral cat si in sistem LA DISTANTA sau ON-LINE. Pentru detalii, referitoare la cursurile de Web Design, contactati Departamentul Cursuri.

Sursa: http://www.cursuri-web-design.ro/

Cursuri Photoshop

Ce alte programe sunt necesare pentru a face Graphic Design? Desigur, după cum te așteptai, cursurile de Photoshop sunt doar începutul, căci până la a deveni specialist în graphic design e cale lungă. Oamenii care devin Graphic Designeri de succes au o bază solidă de cunoștințe tehnice, artistice și de teoria comunicării.

Sursa: https://blog.itstep.ro/cursuri-photoshop

Grafica Publicitara I

Toate aceste cunostinte se vor aprofunda si aplica prin proiecte si teme practice ce vor reprezenta bazele portfoliului tau de Graphic Designer. Trainerii nostri te vor ajuta in permanenta cu sfaturi ce iti vor imbunatati modul de lucru astfel incat, chiar de la primele sedinte, sa iti construiesti o baza solida in procesul de design.

Sursa: https://pixellab.ro/cursuri/graphic-design/cursuri-grafica