Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cei mai mari inventatori români și invențiile lor

Cei mai mari inventatori români și invențiile lor ; Cei mai mari inventatori români și invențiile lor. Autor Andreea Popescu 101816 vizualizări. Românii au avut și ei o contribuție importantă în ceea ce privește invențiile care au schimbat lumea. Iată câteva din cele mai importante numele și invențiile lor.

Sursa: https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/cei-mai-mari-inventatori-romani-si-inventiile-lor

Inventii Si Inventatori Francezi

Inventii si inventatori francezi – Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Inventii si inventatori francezi. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Inventii si inventatori francezi.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Inventii si inventatori francezi.

Sursa: http://www.referatele.org/referate~inventii+si+inventatori+francezi.html

Savanti si inventatori

Savanti si inventatori Ampere, André 1775-1836 Fizician francez. primul care a descoperit legatura dintre electricitate si magnetism. Amperul, unitatea de masura a curentului electric ii poarta numele. Arhimede 287-212 i. Chr. Savant grec care a inteles pentru prima oara variatia presiunii in functie de adancime in lichide si gaze.

Sursa: http://www.topreferate.com/savanti-si-inventatori-ref2404.html

Cele mai mari 50 de invenţii şi inovaţii de la roată încoace

Introducerea de fata ar putea fi cuprinsa in doar cateva cuvinte, rostite de catre Otto Lilienthal pe patul de moarte: “Mici sacrificii trebuie facute”. Cei 10 savanti, inventatori sau temerari din lista care urmeaza, fac parte din categoria oamenilor a caror curiozitate si pofta …

Sursa: https://www.descopera.ro/cultura/11640391-cele-mai-mari-50-de-inventii-si-inovatii-de-la-roata-incoace

Inventatori Si Oameni de Stinta Francezi

Inventatori si oameni de stinta francezi. Ampere, André 1775-1836 Fizician francez. primul care a descoperit legatura dintre electricitate si magnetism. Amperul, unitatea de masura a curentului electric ii poarta numele. Becquerel, Antoine 1852-1908 Fizician francez care a …

Sursa: https://www.scribd.com/doc/71673592/Inventatori-Si-Oameni-de-Stinta-Francezi