Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Mxhost

12/11/2018 · Mxhost – VPS – Am decis sa cumpar un VPS de la ei.Am cerut o oferta si am ajujns la un pret OK pentru mine.Ce parere aveti? Merita? Sunt… Jump to content. … 1 IP dedicat inclus Trafic lunar necontorizat Interfață administrare 1Gbps uplink "1Gbps uplink" – are serverul , ma indoiesc ca ai mai mult de 10-50mbps …

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1127534-mxhost-vps/

MxHost.ro

Trafic lunar necontorizat și un ip dedicat. Serverele vps se recomandă mai ales pentru găzduirea site-urilor cu un număr ridicat de accesări. Pentru clienții care doresc performanță, Mxhost oferă servere dedicate. Optime pentru găzduirea site-urilor cu accesări ridicat sau aplicațiilor complexe.

Sursa: https://parerimagazin.ro/pareri/mxhost-ro/

Gazduire dedicata pentru WordPress de la MxHost

Gazduire dedicata pentru WordPress de la MxHost. 05/03/2019 05/03/2019. Daca ai un site creat in WordPress sau te gandesti sa iti creezi unul, MxHost a lansat noile pachete WordPress, de la 1 euro in prima luna. … – Ip dedicat – Indexare mai rapida a site-ului in motoarele de cautare, stabilitate si reputatie crescuta.

Sursa: https://www.domeniultau.com/gazduire-dedicata-pentru-wordpress-de-la-mxhost/

Cele mai bune firme de găzduire din România

Posibilitatea achiziționării unui IP dedicat. Vezi oferta de preț! MXHost – găzduire la preț mic și de calitate ok. Am folost MXHost o bună bucată de timp, însă nu îmi amintesc de ce am trecut la alt provider de hosting. Probabil că am găsit o ofertă mai bună, sau ceva de genul acesta. …

Sursa: https://adrianbolocan.ro/cele-mai-bune-firme-de-gazduire-romania/

Cumparare domeniu si host

1/23/2018 · Am pus in urma cu cativa ani un wordpress la mxhost, aveau un plan de 1euro pe luna, platesc aproximativ 35lei pe semestru. Singura problema, pe care acum o vad, este ca avea ip dedicat cand l-am luat, acum nu mai are Am folosit si chroot, si easyhost, nu prea poti sa dai gres cu unii cunoscuti. Ar trebui sa alegi in functie de ce planuri ai.

Sursa: https://devforum.ro/t/cumparare-domeniu-si-host/6856