Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

aerodina lenticulara « Danutzii de peste ocean

Articole din aerodina lenticulara scrise de danutzii. Putini dintre voi probabil ca stiti cine este Justin Capra. Imi aduc aminte imediat dupa revolutie, cand incepuse sa se ruleze la TVR filmul Star Trek…

Sursa: https://danutzii.wordpress.com/tag/aerodina-lenticulara/

Justin Capra = O mare dezamagire

1/23/2015 · Cum putem crede ca Justin Capra, folosind mijloace modeste de atelier, a realizat o masina nehibrida, cu un consum mai redus, la un pret fara rival de vreo 2000 Euro daca se va produce in serie. Citat Justin Capra: „Am făcut o maşinuţă care consuma 0,5% la 70km. Ceea ce e destul de bine.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/963410-justin-capra-o-mare-dezamagire/

Transporter: Justin Capra: Automobilul actual este o crima …

O discutie cu Justin Capra este o calatorie initiatica in lumea paradoxurilor sale. Intai te uimeste cu mintea sa stralucitoare, in stare sa faca uimitoare legaturi intre ipoteze si lucrurile masurabile, iar apoi te impresioneaza prin puterea de a intelege religia si de a percepe lumea nevazuta, neexplicabila stiintific.

Sursa: http://www.transporter.ro/s-5128-Transporter-360-Justin-Capra–Automobilul-actual-este-o-crima-ecologica

Inventiile lui Justin Capra.Cum ar fi schimbat lumea fara …

Justin Capra este unul dintre cei mai prolifici inventatori pe care i-a avut Romania, dar pe care nu a reusit sa ii promoveze sau sa ii recunoasca meritele. Cu peste 100 de inventii si inovatii, inventatorul roman ramane un model pentru tanara generatie.

Sursa: https://momenteistorice.ro/inventiile-lui-justin-capra/

Povestea lui Justin Capra, un inventator inspirat …

Din spusele lui Justin Capra, americanii au realizat un „fotoliu zburator” de-abia trei ani si jumatate mai tarziu. Nu era vorba despre o inventie, cat mai degraba o inovatie, spunea Justin Capra, deoarece motoarele reactoare fusesera inventate cu multa vreme in urma. Fusese doar o lucrare inspirata.

Sursa: https://www.onlinesport.ro/motorsport/povestea-lui-justin-capra-un-inventator-inspirat-fascinat-de-motoare-nid-112109