Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum gestionam fiscal vanzarile unui magazin online?

Achizitiile facute prin intermediul unui magazin online reprezinta un segment distinct in legislatia care stabileste modul in care se desfasoara aceste operatiuni. … cu ferme • Declaratii fiscale • Legea contabilitatii • Monitorul oficial • Codul civil • Codul penal • Legislatie TVA. Despre cookies Termeni si conditii Contact …

Sursa: https://www.fiscalitatea.ro/cum-gestionam-fiscal-vanzarile-unui-magazin-online-7975/

Legea comertului electronic si magazinele online …

1/22/2017 · Astfel, daca aveti un magazin online, aveti obligatia de a posta pe prima pagina a magazinului dumneavoastra link-ul catre pagina web a ANPC. In acest ordin nu sunt prevazute sanctiunile care apar in urma nerespectarii acestui ordin. Tot in acest ordin nu sunt stipulate forma de prezentare (culoarea, marimea fontului etc.) a acestui link.

Sursa: https://www.prestashop.com/forums/topic/403760-legea-comertului-electronic-si-magazinele-online/

Magazin online

da bani ai ? Oricare din cuvintele mele de căutare; Toate cuvintele mele de căutare

Sursa: https://www.roportal.ro/discutii/topic/56204-magazin-online/

Realizare magazin online la cheie

Pentru a porni cu succes în acest domeniu ai nevoie de o strategie bine pusă la punct și un magazin online care să ofere clienților o experiență plăcută de cumpărare. Cu ajutorul specialiștilor noștri poți obține cea mai eficientă soluție de e-commerce pentru afacerea ta.

Sursa: https://thecon.ro/magazin-online/

SELITON

Soluție completă pentru Magazin Online Deschide un magazin online folosind platforma cea mai bogată în funcționalități din România În permanență actual Pentru a fi competitiv, afacerea ta are nevoie de o tehnologie actuală, fapt pentru care Seliton actualizează în mod constant platforma.

Sursa: https://seliton.ro/