Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ordine de plată/Foi de vărsământ/CEC ridicare numerar multiplu

Ordin de plată/Foi de vărsământ (OPFV 2018) Aplicaţie pentru prelucrarea asistată, validarea şi listarea ordinelor de plată/foi de vărsământ conform OMFP nr. 246/2005 cu modificările şi completările ulterioare şi OMEF nr. 1294/2007. actualizat în 28.12.2018 – vers. 1.3.3 .

Sursa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/programeutile/programe_OPFV.htm

Homepage

Platforma de plata cu cardul MobilPay se implementeaza rapid, in 3 pasi simpli. Personalizam serviciile de plata online cu cardul pentru facilitarea integrarii in website; Prin modulele de plata create de noi pentru platformele Prestashop, Magento, OsCommerce, Zencart, WHMCS pot fi integrate in mai putin de 5 minute, fara sa aveti nevoie de

Sursa: https://www.mobilpay.ro/public/

112

112 – Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate – conform Ordinului comun al ministrului finanţelor publice nr.1977/ 09.12.2013, ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi …

Sursa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/112.html

RedLink

Desde ninguno de los siguientes "Formularios de Contacto" se tomarán denuncias ni gestiones comerciales de ningún tipo. Para denuncias por robo o extravío, exclusivamente al número: +54 11 4319-5465 (LINK) las 24 hs. O desde el servicio de Banca Telefónica de su entidad.

Sursa: https://www.redlink.com.ar/

Facturi online

Considerăm că meriți un plus de personalizare. Tocmai de aceea am creat mai multe modele de factură, fiecare dezvoltat pe baza unui stil diferit. În funcție de client, de scopul facturii, de serviciu sau produs, vei avea la îndemână o serie de template-uri și vei putea alege formatul potrivit.

Sursa: https://factureaza.ro/