Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Promovare online si web design cu o echipa multidisciplinara

Netlogiq este agentia de marketing online din Cluj care din 2002 ajuta companiile sa isi creasca numarul de clienti si vanzarile. Echipa de 20 de specialisti imbina promovarea online cu crearea si optimizarea site-urilor pentru a obtine rezultate mai bune pentru clienti ca tine.

Sursa: https://www.netlogiq.ro/

Colocviu de laborator 22 MART si examen 29 MART ASDN/Logic …

Stimați studenți, Studenții specializărilor Automatică și Informatică Aplicată (engleza) (anii II-IV), Calculatoare (engleză)(anii I-IV), Automatică și Informatică Aplicată (română)(anii I-IV) care nu au promovat colocviul de laborator la disciplina ASDN/Logic Design, să se prezinte pentru susținerea colocviului după următorul program:

Sursa: https://ac.utcluj.ro/anunturi/colocviu-de-laborator-22-mart-si-examen-29-mart-asdnlogic-design.html

logic

stiri despre logic. Pasionații de rebusistică și jocuri logice din țară sunt așteptați să se înscrie la prima ediție on-line a Campionatului Național de Rebus Logic.

Sursa: https://www.monitorulcj.ro/tag-logic

LOGIC DESIGN SRL

Logic Design Srl Romania tax code 22474048 is a company from Cluj Napoca city, Cluj county. See phone, email, contact, financial data and more

Sursa: https://www.romanian-companies.eu/logic-design-srl-22474048/

R LOGIC DESIGN SRL din Ardeoani

Informaţiile de contact (email, telefon, fax, adresa) ale firmei R Logic Design precum şi informaţiile detaliate (bilanţ, dosare, mărci, etc) sunt accesibile membrilor site-ului. Pentru a contacta firma R Logic Design sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă autentificaţi cu contul dumneavoastră.

Sursa: https://www.listafirme.ro/logic-design-srl-14917748/