Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Deschide un magazin online profitabil in 2019

Vezi aici care sunt cele mai profitabile afaceri si deschide un magazin online. Gasesti idei si planuri de afaceri complete, solutii de finantare pentru demararea rapida a unui magazin online. … Aproape orice afacere online este intr-o continua crestere, asa ca, de ce sa nu iti deschizi si tu propria afacere? Iata cateva idei… 26 Dec 2018 …

Sursa: https://ideideafaceri.manager.ro/articole/afaceri-online-23/

Afacere de succes cu un magazin online de fashion …

11/25/2016 · Afacere profitabila cu finantare de la stat prin programul SRL-D – magazin online cu echipamente pentru amenajari de Afacerilacheie.net Doi tineri in varsta de 24, respectiv 26 de ani din Bucuresti, cu experienta in vanzari, au deschis la finalul lunii noiembrie a anului trecut un magazin online cu echipamente si produse pentru amenajarea casei.

Sursa: http://www.afacerilacheie.net/articole/afaceri-profitabile-3/afacere-de-succes-cu-un-magazin-online-de-fashion-povestea-answear-romania-3941.html

Avantajele deschiderii unui magazin online

Magazinele online reprezinta un model de afacere profitabila, in special in ultima perioada, prezentand numeroase avantaje atat pentru antreprenorii care aleg Mai ales daca e vorba de produse ce nu necesita o urgenta imediata, clientii prefera sa acceseze un site si sa isi aleaga de acolo decat sa se deplaseze la cel mai apropriat magazin clasic.

Sursa: https://www.plandeafacere.ro/idei-de-afacere/avantajele-deschiderii-unui-magazin-online/

5 Motive pentru falimentul unui Magazin Online

Un magazin online e o afacere ca oricare alta. Ai nevoie de planificare, banii de investit si sustinere, o echipa calificata si motivatie! Nu te apuca de un magazin online, fara un buget de minim 5-10k euro (magazin+promovare).

Sursa: http://www.attagency.ro/blog/ecommerce/falimentul-unui-magazin-online-5-motive.html

Magazin Online

Daca iti place lucrarea Magazin Online – cum sa pornesti propria ta afacere online, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe recenziile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine.

Sursa: https://www.rs.ro/idei-de-afaceri-161/magazin-online-cum-sa-pornesti-propria-ta-afacere-online-2683.html