Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU. Acte necesare, etape, costuri …

5/27/2015 · Deschidere punct de lucru SRL in alta tara. Fie ca doriti sa va deschideti un punct de lucru in Spania, Germania, Franta, Italia, alta tara membra a Uniunii Europene sau nu, in legatura cu deschiderea unui punct de lucru in strainatate, trebuie sa retineti urmatoarele aspecte:

Sursa: https://actefirma.ro/deschidere-punct-de-lucru.html

BrioBill

7/16/2017 · Punct de lucru. Societatile care isi deschid punct de lucru au nevoie , pentru inregistrarea lor, de Hotararea Adunarii Generale a Asociatiilor/Decizie Asociat Unic/Decizie Consiliu de Administratie/Decizia actionarilor precum si de dovada spatiului privind punctul de lucru, cum ar fi contract de inchiriere, contract de comodat, etc.

Sursa: https://www.briobill.ro/sediu-secundar-versus-punct-de-lucru/

Autorizare punct de lucru

3/25/2014 · Revenind, nu se poate inregistra punctul de lucru in acelasi spatiu unde este declarat sediu profesional. In cazul in care doresti desfasurarea activititii economice la sediul profesional se va autoriza ca atare, fara a mai fi necesara declararea ca punct de lucru.

Sursa: https://gestiunepfa.ro/autorizare-punct-de-lucru/

O firma este obligatoriu sa aibe si punct de lucru …

1. O firma nu tr sa aiba neaparat punct de lucru ci doar sediu social. Cum intentionati sa fiti mai mult o firma de semicurierat nu este obligatoriu sa aveti si activitate la sediu firmei. V-as intreba insa un lucru de bun simt, daca aveti magazin "on line", cum va promovati produsele pe care le puteti binde fara a avea macar cateva in stoc? 2.

Sursa: https://megaajutor.bizoo.ro/intrebare-45761-o-firma-este-obligatoriu-sa-aibe-si-punct-de-lucru/

Punct De Lucru

Teren Scheia ideal pentru punct de lucru, sere, magazin, targ, fabrica. … Punct de lucru coafor doua buc și scafa coafor noua toate 800 lei. Servicii, afaceri, echipamente firme » Servicii de infrumusetare … Poti adauga anunturi rapid, fara confirmare pe email,

Sursa: https://www.olx.ro/oferte/q-punct-de-lucru/