Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Legal Magazin Publicitatea online – digitalizare vs …

Legal Magazin Sep 28, 2018. Afaceri Comunicate Evenimente La zi Lifestyle Ştiri. Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group. Legal Magazin Sep 26, 2018.

Sursa: https://legalmagazin.ro/publicitatea-online-digitalizare-vs-reglementare/

Magazin Online Vodafone

Magazin Online de telefoane si abonamente vodafone. Chat online. Află răspunsurile la întrebările tale despre serviciile Vodafone de la un consultant pe chat.

Sursa: https://www.vodafone.ro/shop/

Informaţii legislative- magazin online ELIT Romania

Informaţii legislative- magazin online ELIT Romania – ecat.elit.ro … Informaţii cu caracter tehnic şi legal . Datele conţinute în acest catalog electronic sunt proprietatea ELIT Romania p.a.o. s.r.l.

Sursa: https://ecat.elit.ro/LegalInfo.aspx

Cum imi deschid propriul magazin online? 8 pasi esentiali …

Atunci cand decizi sa-ti faci propriul magazin online (magazin virtual) cauti raspunsuri pentru o serie de intrebari legate atat de aspectul legal cat si de deciziile tehnice pe care trebuie sa le iei.

Sursa: http://www.shopiq.ro/ro/blog/articole/cum-imi-deschid-propriul-magazin-online-8-pasi-esentiali-pentru-un-business-online–29

Adulti 35-41

Sipet de sidef. Hainutele elegante (pentru diferite ocazii) sau rochitele pentru joaca de-a printesele, cadourile speciale pentru prieteni dragi, incaltamintea potrivita cu toate si felul in care punem suflet, dichisuri si povesti in tot ceea ce se intampla la noi, fac din Sipet de sidef un loc de poveste.

Sursa: https://sipetdesidef.ro/magazin-online/incaltaminte/pantofi-sport/adulti-35-41.html