Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Magazin online

Beneficiile unui magazin online 1. Ofera posibilitatea consumatorilor sa cumpere sau sa faca tranzactii la orice ora din zi, In tot timpul anului, din aproape orice locatie; 2. Acorda consumatorilor mai multe posibilitati de alegere a produselor si preturilor; 3. Consumatorilor li se da siguranta asupra valorii. Vinzatorii pot realiza acest lucru oferind un produs…

Sursa: https://magazinonline1.wordpress.com/about/

magazin on-line

INEDIT va ofera prin Magazinul Online de Haine, vestimentatie pentru Barbati pentru orice fel de activitati si domenii Casual, Lux si Office.Noi suntem atat designeri cat si producatori de haine care impreuna cu propria retea de distributie si vanzari ne ofera o integrare pe verticala a produselor noastre care se manifesta printr-o calitate de exceptie a hainelor INEDIT.

Sursa: https://magazinonlinehaineinedit.wordpress.com/tag/magazin-on-line/

7 argumente pentru un magazin online cu WooCommerce pentru …

9/21/2017 · 7. WordPress . WooCommerce este un plugin WordPress iar pentru mulți reprezintă o ușurare când vine vorba de integrarea unui magazin cu un blog (care în platforma CMS WordPress, este ușor de integrat). Majoritatea deținătorilor de magazine online nu doresc doar un site de comerț electronic, ci și un site web cu un blog.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/marketing/magazin-online-wordpress-woocommerce.htm

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Începe gratuit, cu 5 modalități de a dezvolta. Indiferent dacă vrei să-ți împărtășești ideile, să începi o afacere sau să vinzi printr-un magazin, le poți face pe toate pe WordPress.com. Suportul nostru non-stop (24/7) este propulsat de oameni reali. Noi îi numim ingineri de fericire …

Sursa: https://ro.wordpress.com/

Este potrivit WordPress pentru un magazin online?

Este potrivit WordPress pentru un magazin online? Te gândeşti să pui bazele unui magazin online WordPress?Nici că puteai nimeri un moment mai bun. 54% dintre cumpărători intenţionează să facă lunar achiziţii online, 34% dintre cumpărăturile online vor fi făcute de pe dispozitive mobile, 67% dintre cumpărători sunt influenţaţi de social media.

Sursa: https://www.servhost.ro/magazin-online-wordpress/