Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Universitatea Romano-Americana / Romanian-American …

Misiunea Facultatii de Management-Marketing este de a forma specialisti in stiinte economice, economisti cu competente in management si marketing, cu o larga pregatire teoretica si aplicativa, capabili sa se integreze rapid si eficient in corporatii, pe diferite niveluri ierarhice.

Sursa: http://web.rau.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=59

Strategii de management si marketing bancar (5 luni …

Management, marketing si tranzactii internationale (8) Managementul riscului, prudentialiate si raportari (17) Piete financiare si trezorerie (10) Produse si operatiuni financiar-bancare (10) Programe de training pentru TOP MANAGEMENT (1) Other training programs (1) Harta.

Sursa: http://www.ibr-rbi.ro/320/management-si-marketing-bancar/

Portal Management

Articole,analize,stiri,idei si sfaturi dedicate oricarui antreprenor si manager care cauta inspiratie pentru dezvoltare personala si sa aiba afaceri profitabile.

Sursa: https://portalmanagement.ro/

Management

Producție • Marketing Controlling • Management Economia resurselor umane Finanțe • Contabilitate • Audit. Economiști pe categorii: Economiști români … Management este funcția organizațională care asigură desfășurarea eficientă a activităților și care urmărește …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Management

Institutul de Marketing

Cel mai complex program de training de marketing acreditat international! MARKETING LA STANDARDE INTERNATIONALE! … ”Cursul de Digital Gateway m-a inspirat si mi-a dat o multime de idei bune. Cursul a continut, realmente, numai lucruri noi si interesante pentru mine.” …

Sursa: https://www.institutuldemarketing.ro/