Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Marketing « Gestão de Restaurantes

Afinal, 88% das pessoas confia em reviews da mesma maneira que recomendações pessoais, ou seja, uma nova versão do marketing de boca a boca, … Digite o nome de seu restaurante, caso ele não apareça é preciso que você digite o endereço completo, com rua, cidade e estado e refaça a pesquisa. …

Sursa: https://gestaoderestaurantes.wordpress.com/category/marketing/

MarketingdeRestaurantes.com

La dirección del departamento de marketing del restaurante es un tema que ha sido olvidado por muchos empresarios debido a la labor del día a día que termina por consumir el tiempo completo de cada uno de los integrantes del equipo.

Sursa: http://marketingderestaurantes.com/

22 de idei si tool-uri de marketing pentru restaurante …

Se pare că majoritatea lanţurilor de restaurante au conştientizat importanţa unei mobile app, întrucât au început să dezvolte campanii de marketing mobile, targetate geografic, oferind totodată şi posibilitatea de a plasa comenzi de pe mobil.

Sursa: https://romaniancopywriter.ro/idei-tool-uri-de-marketing-pentru-restaurante/

7 idei de marketing pentru restaurante şi alte localuri

7 idei de marketing pentru restaurante şi alte localuri. Share. Terase în centrul istoric din Braşov. Am observat în ultimul an un apetit exagerat nu numai al consumatorilor pentru mâncarea de restaurant, cât şi al antreprenorilor de a-şi deschide restaurante. Sau măcar un bar, o cafenea, o cârciumă.

Sursa: http://www.dorinalexandrescu.ro/blog/7-idei-de-marketing-pentru-restaurante-si-alte-localuri/

5 metode de marketing de succes pentru restaurante

Gasesti exemple cu metode de marketing pentru restaurante intr-o multime de filme. Ai vazut filmul “Mai bine de atat nu se poate”, cu Jack Nicholson?Personajul lui, cam ciudat de altfel, are masa preferata in restaurant – acele localuri tipice americane, cu clatite, omlete si cafea la discretie.

Sursa: https://marketingprofitabil.ro/metode-de-marketing-de-succes-pentru-restaurante/