Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Universitatea Națională de Arte București

Facultatea de Arte Plastice (FAP), Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD), Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD), Facultatea de Istoria si Teoria Artei (FITA), IOSUD

Sursa: http://www.unarte.org/

de Top Programe de MSc în Design Grafic 2019

Ce este un Master în Design grafic? Programele de masterat în acest domeniu se concentrează adesea pe o anumită arie de grafică, cum ar fi grafica în mișcare, fotografie, design sau interacțiune. Elevii pot învăța printr-o combinație de laboratoare, proiecte de teren și studii de clasă.

Sursa: https://www.masterstudies.ro/MSc/Design-Grafic/

Design grafic

Tinuta pentru industriile creative (publicitate, design grafic, muzica etc.) Dat fiind faptul ca aplici pentru un job intr-o industrie creativa, tinuta pe care o adopti la interviul de angajare poate sa includa cateva elemente mai putin conformiste.

Sursa: http://www.studentie.ro/articole/design+grafic

Graphic Design

Master Graphic Design Arti Visive Milano. Entra in classe: scopri di più sulle attività del Master. A chi è rivolto – Il Master si rivolge a laureati in discipline creative e di progetto – grafica, architettura, design, etc. – e a professionisti con almeno due anni di esperienza nel settore, interessati ad acquisire un maggior livello di specializzazione e aggiornamento.

Sursa: https://www.ied.it/milano/scuola-arti-visive/corsi-master/graphic-design/VRA1102I

Cel Mai Bun Masterate în Design Grafic Online Europa 2019

designeri ajuta clienții să comunice prin utilizarea fotografiei, simboluri, text, ilustrații, culoarea și textura într-un mod original, în scopul de a obține atenția publicului lor țintă. Indivizii care studiază design grafic poate fi capabil de a lucra ca designeri vizuale, web designeri, sau ca copywriteri și strategi.

Sursa: https://www.onlinestudies.ro/Masterat/Design-Grafic/Europa/