Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Computer Aided Design (CAD)

12. 3ds Max Visualisation Cursanţii dobândesc cunoştinţe şi experienţă în lucrul cu instrumentele de bază pentru vizualizare în programul 3ds Max şi suplimentele sale, precum și în aplicarea materialelor, a luminii şi a camerei în vizualizare. În afara de aceasta, se …

Sursa: https://www.link-academy.com/computer-aided-design

Caut meditator grafica PC

3/3/2009 · Sunt student la Arhitectura. Caut meditator din Craiova, pentru pregatire in grafica PC. Doresc pregatire la nivel foarte avansat. Sunt interesat de:

Sursa: https://www.craiovaforum.ro/cursuri-de-pregatire-meditatii/caut-meditator-grafica-pc-autocad-3ds-max-photoshop-etc-pregatire-nivel-avansat-1042728.html

3Ds

3Ds OLX.ro. Salveaza cautarea pentru a primi notificari atunci cand apar anunturi noi care se potrivesc criteriilor tale.

Sursa: https://www.olx.ro/servicii-afaceri-colaborari/q-3ds/

Bucuresti • Cursuri

in categoria Cursuri – Meditatii pentru orasul Bucuresti. Salveaza cautarea pentru a primi notificari atunci cand apar anunturi noi care se potrivesc criteriilor tale.

Sursa: https://www.olx.ro/servicii-afaceri-colaborari/cursuri-meditatii/bucuresti/?page=11

Curs AutoCAD

Descriere Curs Autocad – Proiectare CAD in Bucuresti si Cluj-Napoca. Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…. Fie ca sunteti la inceput de drum sau lucrati deja in domeniu si doriti sa va perfectionati, va invitam sa participati la cursurile de AutoCAD 2D pentru a descoperi secretele utilizarii acestui program.. Trainerii cursului sunt membrii echipei Renderthing.

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-autocad/